Personbedömning vid rekrytering

Vi hjälper dig att identifiera rätt person och minska risken för en felrekrytering så att du kan anställa välmotiverade och högpresterande medarbetare till en lägre kostnad, på mindre tid

Har du svårt att få grepp om dina rekryteringar?

En personbedömning gör allt enklare och säkrare

Du minskar risken

När du fattar dina beslut utifrån beprövade och väldokumenterade metoder minskar risken för en felrekrytering och du kan känna dig tryggare med ditt beslut.

Du sparar pengar

En rekryteringsfirma kostar ofta väldigt mycket pengar, men om du gör en stor del av jobbet själv och tar hjälp med det du inte har kompetens för minskar kostnaden rejält.

Du sparar tid

När du inte behöver ta hand om samtliga delar i rekryteringen på egen hand och kan överlåta mycket på någon annan kan du frigöra mycket tid som du kan ägna åt annat.

Så här funkar det

Varför jobba med oss?

En rekrytering är inte vilken uppgift som helst. Den kan få stora konsekvenser för såväl det rekryterande företaget som de kandidater som är aktuella för tjänsten. Samtidigt är det inte helt lätt att göra en professionell personbedömning för den som är ovan. Därför är det viktigt att du också satsar på en personbedömning som du vet uppfyller alla tänkbara krav på professionalitet och testsäkerhet.

Vi är leg. psykologer med dokumenterad utbildning i att göra ingående och noggranna observationer av personer. Utöver detta är vi även specialutbildning i att använda och granska tester samt att använda specifika testinstrument. Vi har också erfarenhet av att hjälpa mängder av företag att rekrytera säkrare, till flera olika positioner och inom en mängd olika branscher.

När du anlitar oss för en personbedömning kommer du att få konkret och handfast vägledning genom hela processen samtidigt som vi också gör en stor del av jobbet, så att du kan känna dig säker på att det blir rätt utfört och samtidigt frigöra massor av tid.

En dålig rekrytering riskerar inte bara att göra att du anställer fel person till företaget. Det ger också en oprofessionell bild som kandidaterna tar med sig efter att de lämnat intervjun, oavsett om de får jobbet eller inte.

När du följer vårt beprövade upplägg för en träffsäker rekrytering kan du vara säker på att du har gjort allt som står i din makt för att rekryteringen ska bli rätt så att du ökar sannolikheten för att anställa rätt person. På köpet kan du frigöra massor av tid som du kan lägga på annat.

Boka ditt konsulterande samtal

Boka tid för en kostnadsfri konsultation

Det här är vad vi kommer att gå igenom under det 30 minuter långa samtalet:

Don`t copy text!

Vart vill du att jag skickar minikursen?

Din e-postadress är 100 % säker. Läs mer om vår integritetspolicy på personbedomning.se/integritetspolicy